Sztárok

Mary Zsuzsi búcsúlevele: Hozzád vagyok mindig hűséges…

Egy felújítás során került elő egy régi asztal, melyben ott lapult Mary Zsuzsi búcsúlevele. A szerdán elhunyt Klapka György még halála előtt elárult egy rövid részletet az írásból.

Szomorú hír rázta meg szerda este az országot: kiderült, hogy délután elhunyt Klapka György. Az üzletember 88 éves volt. Klapka múlt héten még a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy Mary Zsuzsival közös lánya, Sandy már részben beköltözött abba a lakásba, ahol az édesanyja 5 évvel ezelőtt elhunyt. Az üzletember elmondta, hogy teljesen felújították az ingatlant, számos dolgot kidobáltak, néhány festményt, és egy asztalkát viszont a régiségüzletébe vittek. A búcsúlevél az asztalban hevert. “Köszönöm neked, hogy csodás gyerekeink lehettek – írta Mary Zsuzsi Klapkának. – Te vagy az egyetlen, akit igazán szerettem, aki a maga módján megbecsült, és sohasem hagyott el. A lelkemben hozzád vagyok, és hozzád leszek mindig hűséges.”

Klapka György a lapnak elmondta, hogy nem tartja magát szentimentálisnak, de megkönnyezte a sorokat. A levél többi részletéről nem számolt be, és most, a halála után kérdéses, hogy valaha kiderülhet-e, hogy az énekesnő még miféle gondolatokat jegyzett le, mielőtt véget vetett az életének. 

A Sandy költözésével kapcsolatos további részletek az e heti Story magazinban olvashatók. 

Mary Zsuzsi búcsúlevele: Hozzád vagyok mindig hűséges...

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top