Sztárok

Kínos és röhejes hiba csúszott Kylie Jenner naptárába

Kylie Jenner idén 20 éves lesz, és mi is lehetne minden lány álma még a dupla X előtt, ha nem az, hogy saját naptárt adjon ki?! A Kardashian-klán tagja élt is a lehetőséggel, ám az ő kínos példája bizonyítja, hogy a naptárkészítés nem olyan egyszerű műfaj, mint elsőre gondolnánk.

Napár tekintetben már csak egyetlen aprócska különbség van Kiszel Tünde és Kylie Jenner között. Kalendáriummal ugyanis már mindketten büszkélkedhetnek, ám profizmussal csak a mi Tündénk. Kylie jobban tette volna, ha megereszt egy telefont a magyar naptárveteránnak, mielőtt belevág a projektbe, hiszen a kiadványba végül becsúszott egy nagyon kínos, ám annál viccesebb hiba.

Kylie Jenner vélhetően az egyszerű vásárló taktikájával csak a képeket nézegette meg, mikor kézhez kapta a kész naptárt, így történhetett meg, hogy elsiklott a fölött, hogy a születésnapja rossz dátummal került bele. A kalendárium szerint Kylie Jenner idén augusztus 10-e helyett, 20-án ünnepel. Ám nemcsak neki nem tűnt fel a hiba, hanem senki másnak, aki a projekten dolgozott, ezért az éles szemű rajongóknak kellett felhívniuk rá a figyelmet:

Aggodalomra persze semmi ok, ha Kylie bele is zavarodna, hogy mikor van pontosan a nagy napja, talán akad valaki a Kardashian családban, aki számon tartja. Ha pedig nem, akkor is látszik, hogy a rajongóira mindig számíthat.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top