Sztárok

Nem teljesült Klapka György utolsó vágya

Hosszú és sikeres életet élt Klapka György. Egy nagy vágya volt még, de azt sajnos már nem élhette meg. Korábban úgy nyilatkozott, hogy már sínen van a dolog.

88 éves korában, január 4-én váratlanul elhunyt Klapka György. Az Aranyember szilveszter előtt még boldogan mesélt a Blikknek arról, hogy az egykor drogproblémákkal küzdő fia is révbe ért. “Dennisnek egy remek ál­lása lett Budaör­sön, szin­te ő tart el engem. Talált maga mellé egy gyönyörű lányt, akivel hónapok óta dúl a szerelem, nemrég már közös lakásba is költöztek. Boldogsággal tölt el, hogy a fiam és párja velünk, a többi gyermekemmel és unokámmal töltötte a karácsonyt, és békében ünnepelhettünk” – mondta.

Elárulta azt is, mit szeretett volna még nagyon élete utolsó éveiben: egy újabb kisunokát. “Szerencsére ma már teljesen kiegyensúlyozott és harmonikus az élete, és a régi rossz emlékek már a múlt homályába vesznek. A fiam teljesen fel­épült,­ és bízom benne, hogy­­ nemsokára a meglévő­ hét unoka mellett egy nyolcadiknak is örülhetek” – mondta Klapka György, aki sajnos ezt már nem érhette meg.

Nem teljesült Klapka György utolsó vágya

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top