Sztárok

L.L. Junior eljegyezte Körtvélyessy Zsolt lányát

LL Junior eljegyezte a kedvesét, Kingát, aki a Barátok közt egykori sztárjának lánya. Igazán romantikus lánykérés volt, amiről az örömapa mesélt.

“Valóban együtt vagyunk Kingával. Ő az a lány, akivel a Csillával való kapcsolatunk megromlása után először lelki társak lettünk, majd hónapokkal később baráti viszony alakult ki közöttünk. Majd ebből lett szerelem” – árulta el LL. Ju­nior.

Kinga édesapja, Körtvélyessy  Zsolt, akit  a Barátok közt Hoffer Józsijaként ismerhettünk meg, elmesélte az eljegyzés részleteit. “Sem emberi, sem művészi kifogásom nincs Junior ellen, örülök, hogy a lányom megtalálta a párját. Először ugyan meglepődtem, hogy Junior az, de aztán elfogadtam. Először nem gondoltam, hogy komoly, aztán később hozzászoktam. Természetesen féltem a lányom, hiszen minden apa így tenne hasonló helyzetben” – mondta, majd a lánykérésről is mesélt. “Junior egy fantasztikus, romantikus gesztust tett. Egy repülővel felszálltak, és egy hatalmas molinóra a földön az volt kifeszítve, hogy Hozzám jössz?. Így kérte meg a kezét. Kinga azonnal igent mondott” – mesélte a Blikknek a színész.

Fotó: facebook.com/lljunior
Fotó: facebook.com/lljunior

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top