Sztárok

Megható üzenetben búcsúzik elhunyt férjétől Hadas Kriszta

Kedden reggel hunyt el Kakuk György, akinek egy közös gyermeke van Hadas Kriszta riporterrel. Hadas a Facebookon búcsúzott az újságíró-politikustól.

Kedden többek közt a 24.hu is beszámolt arról, hogy váratlanul elhunyt Kakuk György újságíró, a Demokratikus Koalíció politikusa. Kakuk 52 éves volt. 1989 után dolgozott a Mai Napnál, a Kurírnál, majd a Magyar Rádiónál és a Magyar Televíziónál. 1998-ban a TV2 koszovói tudósítója volt, majd az EBESZ diplomatájaként is dolgozott a térségben. Kakuk jó pár évig együtt élt Hadas Krisztinával, házasságukból egy lányuk született, ő Sári, 22 éves. Hadas a következő üzenettel búcsúzott exférjétől a Facebookon, posztját változtatás nélkül közöljük:  

“Így ismertelek meg. 1992-ben is pont ilyen voltál, pedig akkor még szinte kamaszok voltunk, de te már akkor is vátesz voltál. Azon nagyon kevesek közé tartoztál, aki sosem cserélt hitet, célt és akaratot. Én tudom. Menekülők, kitaszítottak, meg nem értettek között, különböző veszélyzónákban élted az életed. Tántoríthatatlan voltál. Csak a körülötted lévő politikai, társadalmi környezet változott. Te nem. Akkor is csináltad, amikor mindenki őrültnek nézett, amikor még senki sem értette a fotel melegében üldögélve, hogy miről beszélsz. Köszönöm, hogy a lányunknak is megmutattad, miben hittél. Alig egy éve együtt forgattatok az egyik legnagyobb menekülttáborban, Idomeniben. Marha büszke voltam. Hálás vagyok, hogy átadtad neki a fundamentumokat! Sári, Janka, Andris legyetek büszkék az édesapátokra! Ti ő vagytok. Nagyon okos, vagány, jaszkari pasas volt. Gyuri, én így foglak megőrizni, erről fogok mesélni az unokáinknak. Szeretettel gondolok Kakuk-Lapis Krisztinára, aki a megértő, nyugodt hátteret biztosította a számodra. Szia Gyuri!”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top