Sztárok

Gáspár Laci és a fia is metroszexuális

Minden veszettül sűrű: a borbélyánál akár másfél órát üldögél Gáspár Laci (néha a fia is elkíséri), edzésből van heti 4-5, és a napi átöltözések száma is erősnek tűnhet.

Tisztázzuk a fogalmat: a metroszexualitás a metropolitan és a heterosexual angol szavakból keletkezett új szó, melyet olyan, nagyvárosban és többnyire egyedül élő férfiak életmódjára használnak, akik sokat költenek kozmetikumokra, fodrászra, divatra, és sokat törődnek a külsejükkel. (forrás: Wikipedia)

Ebből a definícióból kiindulva Gáspár Laciról teljes biztonsággal kijelenthető, hogy metroszexuális, amire például bizonyíték, hogy csak a haját és a szakállát hetente legalább egyszer, de ha sűrűn vannak tévéfelvételek, akkor inkább kétnaponta igazítja egy borbély. A Borsnak így beszélt minderről: “Valójában régóta akartam ilyen szakállat, próbáltam is úgy borotválni, de magamnak ez szinte lehetetlen. Nagyon komoly penge és technika kell hozzá, úgyhogy egy nagyon ügyes borbélyhoz járok. A régi fajta, hagyományos pengével csinálja, ezért ilyen tökéletes. Hozzá viszont sűrűn kell járnom, főleg azokban az időszakokban, amikor sok szereplésem van. Olyankor kétnaponta megyek, egyébként hetente egy alkalom bőven elég. Ilyenkor a hajamat is megigazítja, másfél óra az egész. Nagyon szeretem.”

Na de hogy jön ide a fia? 

Úgy, hogy Laci a Borsnak azt is elmesélte, hogy az éppen hatéves gyermek szintén imád öltözködni, naponta többször ruhát cserél, és karácsonyra olyan bőr­dzsekit kért, amilyen Gáspárnak van. Sőt, Lacika a hajára is odafigyel, egy ideje a borbélyhoz is elkíséri az apját.

Test

Ezek után persze az sem meglepő, hogy a ByeAlex által egykor ripacsnak vélt Gáspár az alakjára is nagyon ad, az ünnepek során felkajált 4 kilót éppen készül ledolgozni. “Rendszeresen járok edzeni, de a Playback Párbaj forgatásai, előtte pedig az X-Faktor élő adásai miatt nem sok időm maradt erre az elmúlt két hónapban. Fel is szedtem pár kilót. A kondizás olyan sport, hogy rögtön hízni kezdek, ha abbahagyom. Viszont az az előnye is megvan, hogy amint újrakezdem, a pozitív változás is nagyon gyors és látványos. Hamar vissza tudja szerezni az ember a formáját, csak akarat és kitartás kérdése. De nekem is nagyon nehéz volt újrakezdeni a hosszabb kihagyás után. Hála az égnek, már heti öt edzésnél tartok, és január-februárban lesz időm a folytatásra, ez megnyugtat.”

(címlapkép: Gáspár Facebook)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top