nlc-logo

Engedélyezi, hogy az nlcafe.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.

Carrie Fishert együtt temetik az édesanyjával

Súlyos tragédia rázta meg Hollywoodot, amikor Carrie Fisher és édesanyja egy nap különbséggel elhunytak. Anyát és lányát egymás mellé temetik.
NLCafé
f Ajánlom

Privát ceremónia keretében, egymás melletti sírban helyezik nyugalomra Carrie Fishert és édesanyját, Debbie Reynoldsot. Carrie december 27-én hunyt el, édesanyja, Debbie egy nappal később. A pénteki szertartást csütörtökön egy közös megemlékezés előzi meg a Los Angeles-i Forest Lawn Memorial Parkban. 

Carrie Fishert együtt temetik az édesanyjával

A család későbbre tervez egy nyilvános megemlékezést is, de ennek még nem tűzték ki az időpontját. A tragédia óta Fisher családtagjai nem nyilatkoztak, ám most megtört a csend. Két lánytestvére az ABC Newsnak beszélt a tragédiáról. Elmesélték, hogy sejtették, hogy ha Carrie az infarktusa következményében meghalna, akkor édesanyja követi őt, mivel Debbie azt mondta, amikor Carrie kórházba került, hogy “egy órát sem akarok nélküli létezni ezen a földön”. Debbie egy nappal élte túl a lányát. 


ABC Breaking News | Latest News Videos

Mint kiderült, Carrie Fisher halálán erős összeget kaszál a Disney, mivel a Star Wars kilencedik részében Fisher még szerepelt volna, a forgatások pedig jövőre kezdődnek.

(via USA Today)

Megosztás Facebookon