Sztárok

Horváth Éva attól félt, hogy elvesztette a kisbabáját

Horváth Éva nagyon félt a vetéléstől, ezért még ultrahangos vizsgálatra is gyakrabban járt a kelleténél. De ezt, a párjának hála, már otthon is meg tudja oldani.

Horváth Éva sokáig rejtegette a pocakját. Babonából nem akarta elárulni, hogy kisbabát vár. Végül karácsony előtt jelentette be a rajongóinak. A várandóssága elején nem produkálta azokat a tüneteket, amit a legtöbb kismama. Nem lett kívánósabb, nem émelygett, ezért az interneten olvasottak után attól tartott, elvetél. Emiatt a kelleténél gyakrabban járt ultrahangos vizsgálatra, de a Blikknek elárulta, ezt már mind otthon is meg tudja oldani.

“A páromtól kaptam egy ultrahangos gépet. Mindennap bekenem a hasamat, hogy a terhességi csíkokat megelőzzem, ekkor a vizsgálatot is elvégzem magamon. Aranyos és izgalmas érzés, ahogy meg tudom hallgatni a kisbabám szívverését, ami ilyen idős korban még nagyon gyors” – mesélte a lapnak Horváth Éva.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top