Sztárok

Pucéran ünnepli a 10 milliomodikat Emily Ratajkowski

Ő alakította Ben Affleck szeretőjét a Holtodiglan című filmben, szerepelt a Blurred Lines videoklipjében, a legnagyobb divatcégek versengenek érte, de valahogy mindig csak Emily Ratajkowski meztelen képeinél kötünk ki.

Ami nem csoda, hiszen mindig tesz arról, hogy beszéljenek róla. Emily Ratajkowski az egyik legkeresettebb modell, akinek mostanában a színészi karrierje is beindulni látszik. Ahogy már említettük, alakította már Ben Affleck partnerét, és még az is felmerült, hogy ő az egyik oka a színész válásának. 

Pucéran ünnepli a 10 milliomodikat Emily Ratajkowski

De persze az is emlékezetes volt, ahogyan Robin Thicke és Pharrell Williams klipjében vonaglott. Van olyan verzió, amelyben gyakorlatilag meztelenül táncolja körbe az énekest.

Pucéran ünnepli a 10 milliomodikat Emily Ratajkowski

Mondjuk, sosem tartotta magát szégyellősnek, és ez abból is látszik, ahogyan megköszönte a követőinek, hogy ilyen sokan vannak. “Mosolygok, mert 10 millióan vagytok!”  írta Emily Ratajkowski a képhez, amelyen pucéran pózol. 

Dork in the tub ????????smiling because there are 10 million of you all! Thank you thank you ????

Emily Ratajkowski (@emrata) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top