Sztárok

Mesésen néz ki Róka Adrienne ebben a fürdőruhában

Csodálatos helyen ünnepelte az új évet Kabát Péter és Róka Adrienne, akiknek csak megerősítette a kapcsolatát a Nyerő Párosban eltöltött néhány hét.

Összességében remek évet tudhat maga mögött Kabát Péter, aki hálás a családjának azért, hogy végig kitartottak mellette.

Ráadásul úgy érzi, hogy a párkapcsolata is erősebb lett, pedig komoly szembesítés volt nekik a Nyerő Párosban eltöltött időszak.

Volt sok minden újdonság is, amikor láttam a párok beszélgetéseit, ott jöttem rá, hogy két dolgot biztosan másképpen csinálnék. Én konfliktuskerülő vagyok, nem szeretem a veszekedéseket, pont ezért éltem meg nehezen Adri szócsatáit, de sokkal jobban beleállnék a konfliktusba, és én is odaszólnék” – mondta Kabát a műsor után interjúban

Róka Adrienne szerint is sokat segített nekik a műsor abban, hogy szembenézzenek bizonyos dolgokkal. A focista például már sokkal jobban értékeli, amit a párja tesz érte. De akárhogy is, az biztos: szerelmesebbek nem is lehetnének. 

Az év elejét pedig már mesés helyen, a mexikói üdülővárosban, Cancúnban töltötték, ahonnan hangulatképeket is posztoltak. 

Holiday!!!!????????????☀️????????????????

Kabát Péter (@kabatpeti22) által közzétett fénykép,

Adri biztosan remekül mutat a tengerparton ebben a vidám fürdőruhában.

#happymorning ????????????????????✨ #mexico

Roka Adrienne????????⛅️✈️ (@rokaadrienne) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top