Sztárok

Medveczky Ilona Klapka Györgyről: Nem akart nagyon felállni

Több mint 50 éve ismerik egymást. Medveczky Ilonát mindig is szerették a férfiak, Klapka György pedig nagy nőcsábász hírében állt.

December 24-én 88 éves lett Klapka György, aki születésnapja alkalmából összehívta a barátait, és ünnepeltek egyet. A bulira hivatalos volt Medveczky Ilona is, aki a hétfő reggeli Mokkában elmesélte, hogy régi ismerősök az üzletemberrel (aki anno táncosként kereste a kenyerét), és a buli hevében úgy döntött, táncolniuk kell egyet. Elmondása szerint ő vezetett. “Nem akart nagyon felállni – mondta Klapkáról. – De muszáj volt egy kicsit jókedvre deríteni a családját, és hát egyáltalán.” Az interjúban Medveczky arról is beszél, hogy eltört csuklója már jobban van, és szerelmi bánatát is kiheverte. 

K*rvára fáj a derekam

Klapka születésnapján ott volt Sas József is, Medveczky neki öltáncot lejtett. Tekerte, rázta magát a maga módján, majd megjegyezte a felállni egyáltalán nem akaró, látszólag magát kínosan érző Sasnak, hogy “k*rvára fáj a derekam”, és végül abbahagyta a táncot. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top