Sztárok

Hatalmas tragédia érte Ivancsics Ilonát

Szörnyű tragédia érte Ivancsics Ilonát. Elveszítette szeretett édesapját. Ráadásul éppen karácsonykor. A halála mindenkit váratlanul ért.

 Ivancsics Ilona még együtt tölthette a szentestét az édesapjával, aki karácsony másnapján váratlanul elhunyt. “Tulajdonképpen remekül indult a december, hiszen 13-án még megünnepeltük édesapám 93. születésnapját, majd a szentestét is együtt tölthettük. Karácsony másnapján jött a szomorú hír, hogy az egyébként jó erőben lévő, egészségesen élő apám váratlanul örökre elaludt. Éppen a karácsonyi ünnepekkor!” – mesélte szomorúan a Blikknek Ivancsics Ilona, akit a Szomszédok című legendás teleregény Vágási Jutkájaként egy ország zárt a szívébe. “Tőle örököltem azt a kitartást, azt a vitalitást, aminek a mai napig nagy hasznát veszem, főként a színtársulat ügyeinek intézésekor. Biztos, hogy az az erő, amit tőle kaptam, segít majd elviselni a gyászt is, amit az elvesztése okozott” – mondta a színésznő.

Hatalmas tragédia érte Ivancsics Ilonát

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top