Sztárok

George Michael öngyilkosságáról párja, Fadi Fawaz beszél

George Michael halála körül egyre több a kérdőjel, különösen azóta, amióta a párja, Fadi Fawaz a Twitter-oldalán megírta: az énekes öngyilkos lett. A magyarázkodás pedig nagyon kusza.

Sok apró bejegyzést tett közzé Fadi Fawaz a párja haláláról. Ezek között szerepelt az is, hogy George Michael már többször megpróbált véget vetni az életének.

George Michael öngyilkosságáról párja, Fadi Fawaz beszél

Mindezt állítólag azért, mert a hangja már nem volt a régi, a tüdőkapacitásának 20%-át is elvesztette 2011-ben, a tüdőgyulladása után, és ettől depressziós volt a sztár. 

Fawaz később törölte a bejegyzéseket, majd azt állította, hogy feltörték az oldalát, és a tudta nélkül valaki összevissza írogatott. 

George Michael öngyilkosságáról párja, Fadi Fawaz beszél

Közben a mesterfodrász azt is elmondta, hogy ő nem tudja, mi is történt George Michael halálának éjszakáján, mivel ő akkor nem volt otthon. “Az autóban aludtam el aznap este” – állítja, de hogy miért, az rejtély. Fawaz másnap talált rá Michael holttestére, és bár annyi már kiderült, hogy az idegenkezűséget kizárták a nyomozók, állítólag azt még vizsgálják, mi okozta az énekes szívmegállását.

Fawaz pedig kapkodva magyarázkodik, de most már nem világos, hol is töltötte az éjszakát, hiszen korábban azt állította, ők a nap 24 órájában elválaszthatatlanok voltak, a szerelmük pedig felhőtlen. “A rendőrségnek mindent elmondtam, ez a lényeg, másnak nem kell beszámolnom semmiről” – idézte őt a Mirror.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top