Sztárok

Veréb Tamás idén bizonyíthat, hogy jogosan nyert

Veréb Tamás megnyerte a Sztárban sztárt, így 2016 legsokoldalúbb előadója lett. A fiatal tehetség azonban nemcsak abban tehetséges, hogy másokat leutánozzon.

Valljuk be, Veréb Tamásról sokan egyáltalán nem, vagy csak igen kevesen hallottak Sztárban sztáros szereplése előtt. Pedig a sokoldalú tehetség 2013 óta a Budapesti Operettszínház tagja, 2007 és 2010 között négyszer nyerte el a MOL Tehetségtámogató program egyéves ösztöndíját, mely tehetséges fiatal művészek és ifjú tudósok szakmai fejlődését segíti.

 

Veréb Tamás, a sokoldalú tehetség

Magánéletéről Veréb Tamás sok apró részletet elárult, többek között arról, hogyan hódít. “Fiatalabbként még úgy éreztem, többet számít a külső, mára más elképzeléseim vannak erről is, és inkább a szakmai sikereimmel szeretnék kitűnni” – mondta a Budapesti Operettszínház fiatal énekese. Veréb Tamás után azonban hiába epekedik most bárki, egyedül Klajkó Szandárnak van nála esélye, ugyanis ő az énekes párja. Egy ideje ismerik egymást, pár hivatalos eseményen is megjelentek már együtt, ennek ellenére mégis idén szerepeltek először címlapon:

Veréb Tamás, a sokoldalú tehetség

A Sztárban sztáros győzelme után Veréb Tamás arról is mesélt, mit adott neki a műsor:

“Hiszek az őszinte produkciók erejében, amihez az kell, hogy minden karakterben ott bujkáljak én, Veréb Tomi is. Saját dalokkal, videoklippel is készülök, és természetesen ezen felül nagy örömmel építem a táborom a közösségi oldalakon, ahol szintén őszinte tartalmakat osztok meg magamról és a művészetemről. Megismert az ország azon része, akik eddig nem láttak, vagy nem láthattak a színházban. Ez a felület nekem nagyon sokat jelent, és hálás vagyok a rengeteg nehéz, ámde szép feladatért, amelyben megmutathattam magam a színpadon.”

Veréb Tamás, a sokoldalú tehetség

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top