Sztárok

5 magyar sztár, akik smink nélkül is csodaszépek

Idén nem csak a világsztárok között hódított a divat, hogy akár a vörös szőnyegen is smink nélkül vonulnak végig. Itt még nem tartunk, de sok hazai sztár büszkén vállalja a maga természetességében a szépségét.

Nincs okuk panaszra, Radics Gigi, Csobot Adél, Demcsák Zsuzsa, Kulcsár Edina és Palvin Barbi egyszerűen ragyognak smink nélkül is. Mutatjuk, miről beszélünk:

 “A barátaim szerint smink nélkül tinilány vagyok” – írta posztolt képe mellé Demcsák Zsuzsa, amelyhez rengetegen szóltak hozzá, mind egytől egyig csak dicsérte a műsorvezetőt.

A 19 éves énekesnő, Radics Gigi a koncerteken, videoklipekben nem spórol a sminkkel. Viszont smink nélkül is ugyanolyan mutatós.

#seriousface#withoutmakeup#pooltime????#withfriendsandfamily❤ photo by my bro @rt.tamas

Gigi Radics (@gigiradics) által közzétett fénykép,

Csobot Adél smink nélkül is csak úgy sugárzik. Az újdonsült anyuka kirobbanó formában van, annak ellenére is, hogy csak pár hónapja hozta világra Istenes Bencével közös gyermeküket, Nátánt.

???????????????? Snapchat: csobotadelleda

Csobot Adél (@adelcsobot) által közzétett fénykép,

 Kulcsár Edina bikinis képeiért rengetegen odavannak, de legalább ugyanolyan népszerű, ha egyszeren csak smink nélkül mutatja meg magát. A világ második legszebb lánya címet sem véletlenül érdemelte ki.

Némelyik modellre rá sem ismerni, ha egy átlagos hétköznap látni az utcán. Palvin Barbara szerencsére nem ilyen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top