Sztárok

Váratlan fordulat Curtis és Csilla házasságában – mit hoz a jövő?

Curtis és Csilla házassága az elmúlt pár hónapban elég mély válságot élt meg. Bejelentették a válást, Curtis próbálkozott más nőknél, végül úgy tűnik, mégis sikerült rendeznie a párnak a kapcsolatát. Miből gondoljuk? Mutatjuk!

Októberben a közösségi oldalán jelentette be Curtis, hogy feleségével a válás mellett döntöttek. “Csillával a napokban úgy döntöttünk,hogy véget vetünk a kapcsolatunknak…
Sok minden vezetett ahhoz ,hogy belássuk nem fog menni az együttélés.
Megkérek mindenkit ne zaklasson a témával kapcsolatban.szeretném egyedül megélni ezeket a napokat” – írta Curtis, aki internetes társkereséssel is próbálkozott.

Aztán váratlan bejelentést tett a rapper: hiányzik neki Csilla. “Nem volt olyan nap, hogy ne nézzem meg az ő adatlapját, vagy éppen ugye az Instagram-oldalát, hogy éppen hol van, hogy mit csinál. Nehéz volt, nehéz volt. Tényleg nagyon rossz volt. Abban biztos vagyok, hogy én még nem voltam, lehet nem is tudom, hogy voltam-e szerelmes, de hogy ilyen szerelmes, hogyha voltam is, akkor ilyen szerelmes biztos, hogy nem voltam még soha senkibe.”

Végül november végén elérkezett a Comet 2016, a díjátadóra pedig már együtt érkezett a pár. A fotók tanúsága szerint nagyon boldogok, Csilla csak úgy ragyog: 

Fotó: Vadnai Szabolcs
Fotó: Vadnai Szabolcs

És a szerelmesek nem fogták vissza magukat, ország-világnak megmutatták, mit éreznek egymás iránt.

Fotó: Vadnai Szabolcs
Fotó: Vadnai Szabolcs

Hogy az idei év mit hoz, az még kérdés, de úgy tűnik, érdemes volt újabb esélyt adniuk ennek a kapcsolatnak.

Fotó: Vadnai Szabolcs
Fotó: Vadnai Szabolcs

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top