Sztárok

Bugyiban, bugyi nélkül: Palvin Barbara mindenhogy sztár

Az már tulajdonképpen nem is hír, hogy Palvin Barbarát ismert sztárokkal fotózták. Azt viszont jó látni, hogy mennyire népszerű lett, és hogy hódít a gyönyörű modell külföldön is.

Mostanra már odáig jutottunk, hogy Palvin Barbara, mint Sharon Stone-remake hódít, sőt az amerikaiak szerint a magyar modell legalább olyan ikonikus figura, mint a színésznő, akit eljátszott a reklámban.

Szóval az év vége éppen olyan pazarul alakult a modellnek, mint ahogy a 2016. Kiemelhetnénk egyből a nagy port kavart Sports Illustrated-címlapot, amikor Barbi alakjára többen megjegyzéseket tettek, de ő elegánsan kiállt magáért, de haladhatunk kronológiai sorrendben is. 

Az év elején egy kozmetikai cég párizsi partiján a magyar modell Eva Longoriával fotózkodott, és jól látható a videón, hogy Palvin Barbara igazán kapós. Nemcsak sztárok álltak meg vele egy közös képre, de sokan akartak tőle autogramot is. Nézd csak a videót, ahol Lewis Hamilton is őt öleli:

Nem túl szokatlan jelenség, hogy Palvin Barbara világsztárral bulizik, de ezúttal már azt mondhatjuk, hogy a tinik egyik nagy kedvence egyenesen kebelbarátja is a magyar szupermodellnek. 

Így hódított Palvin Barbara 2016-ban

Aztán jött Cannes, és lapértesülések szerint Palvin Barbi és Leonardo DiCaprio meglehetősen jóban lettek, Palvin Barbi Cannes-ba érkezése után rögtön kávézni indult DiCaprióval, később pedig egy partin is találkoztak. Az ott készült felvételek alapján pedig meglehetősen jól érezték magukat. 

Beragyogta a vörös szőnyeget a cannes-i filmfesztiválon Palvin Barbara, akit Leonardo DiCaprióval hoztak hírbe, de végül ismét Lewis Hamiltonnal kapták lencsevégre 2016 májusában.

Így hódított Palvin Barbara 2016-ban

Aztán végül Monacóban is találkoztak a fiatalok:

Monaco után Palvin Barbi végre Budapesten is találkozott Lewis Hamiltonnal. Igaz, Palvin Bakuban is ott volt a bokszutcában, és Magyarországon is találkozott a pilótával a Forma–1-es bajnokság alatt.

VIDEO

Nem csoda, hogy Lewis Hamiltonnak is megakadt a szeme Palvin Barbin, hiszen dögösebb, mint valaha. Aztán hogy mit hoz a 2017-es év? Meglátjuk!

Pink hair don't care ???? @lorealhair

Barbara Palvin (@realbarbarapalvin) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top