2017. 08. 18. Ilona

Minden bejött Hosszú Katinkának

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Hosszú Katinka éve botránytól sem volt mentes, az év elején összetépte az úszószövetség szerződését, miatta mondott le Gyárfás Tamás, de igazából nem ezért mondjuk, hogy ez az év az úszónőé volt.
2016. 12. 31. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Csak felidézzük, hogyan indult a 2016-os év Hosszú Katinkának: az úszószövetség szerződését ugyan összetépte (a folytatást pedig ismerjük), de az eset után egy héttel az év sportolójává választották. Még mindig 2016 januárjában járunk, amikor a nizzai nemzetközi úszóversenyen megúszta élete legjobb idejét 200 vegyesen. 

Ilyen volt Hosszú Katinka éve

Aztán Hosszú Katinka egyik rekordot döntötte a másik után, remekelt a nemzetközi versenyeken. A 2016-os riói olimpián sem okozott csalódást, három arannyal, egy ezüsttel tért haza. 

 

Ilyen volt Hosszú Katinka éve

Nem csoda, hogy az olimpia záróünnepségén Katinka és edzője, aki egyben férje is, Shane Tusup, egy rendkívül mosolygós és boldog fotó osztottak meg magukról:

Ilyen volt Hosszú Katinka éve

De az olimpia után sem volt megállás, jött Párizs és Berlin, ahol ugyancsak tarolt az Iron Lady. Hosszú Katinka az Instagramon mutatta meg azt a 38 érmet, melyeket a Világkupa-sorozat ázsiai állomásain, Pekingben, Dubajban és Dohában nyert.

Nem kérdés, Katinka remek formában van, és az csak a hab a tortán, hogy a sok verseny mellett még saját úszócentrumot is nyitott. Csak így tovább Katinka, büszkék vagyunk rád!

I just wanna say....hmm...I love you Shaney @tusup11 ;)

Iron Lady (@hosszukatinka) által közzétett fénykép,

Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus