Sztárok

Bántják a társai Szabó Bencét, a Sztárban sztár +1 kicsi versenyzőjét

Születése óta küzdelem az élete, keze miatt sokat csúfolják a mai napig. Szabó Bence viszont erős, ellenáll, és a Sztárban sztár +1 kicsi akadályait is jól veszi.

A kismenők egykori győztese, Szabó Bence oxigénhiánnyal született, és az egyik keze nem fejlődött ki teljesen. Ezt a végtagot sajnos rendszeresen műteni kell, mivel Bence még növésben van. A betegsége miatt az iskolában sokat bántották, és a fiú anno azt hitte, hogy azok után, hogy megnyerte tehetségkutatót, vége lesz a folyamatos atrocitásoknak. “Elég sok problémám volt, már rengeteget gúnyoltak életemben, és gonoszkodtak velem. Azt hittem, ez megváltozik a Kismenők után, de még mindig előfordul. Emiatt sokszor szomorú vagyok. Most már vannak olyanok, akik irigykednek is rám” – mondta Bence a Best magazinnak, és azt is elmesélte, hogy előző iskolájában a tanárok és diáktársai sem kedvelték. 

Bántják a társai Szabó Bencét, a Sztárban sztár +1 kicsi versenyzőjét

A Sztárban sztár +1 kicsiben viszont roppant jól érzi magát a fiú, párjáról, Koós Rékáról állítja, hogy ő a világ legviccesebb embere. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top