Sztárok

Kapócs Zsóka komoly botrányba keveredett

Kapócs Zsóka megsajnált egy lovat, és gyűjteni kezdett a megmentésére, csak a számlaszám nem stimmelt ezért az állatvédők és a kommentelők is felháborodtak.

Kapócs Zsóka még december közepén posztolt a Rudolf nevű lóról és a Csillagszem Alapítvány számlaszámát is megadta. Azonban ez nem volt igazán jó ötlet, mert a lovat a Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány mentette meg. A színésznőt ezért sokan hazugsággal vádolják, a két állatvédő alapítvány pedig szembekerült egymással.

“Kapócs Zsóka a mi szóvivőnk, és mindenkit beperelek, aki megsértette a becsületét” – szögezte le kezdésképpen a Csillagszem Állatvédelmi Alapítvány igazgatója, Soós Attila. “Mi tudunk menteni nagy testű állatokat, megvannak hozzá az eszközeink, ezért is ajánlottuk fel a gyömrőieknek, akik megmentették a lovat, a segítségünket: támogatást pénzben vagy eszközben. Ezt ők nem kérték. A számlaszámunkon összegyűlt 31 ezer forintot átadjuk a ló műtétjét végző intézetnek. Zsóka jó szándékához kétség nem fér… Nálunk 14 hektáron rohangálhatna, több lovas istállónk van. De semmilyen segítséget nem fogadtak el tőlünk. Zsóka csak a mi alapítványunk számlaszámát tudja, nyilván akkor, december közepén azt rakta ki…” – mondta az igazgató a Borsnak.

 A Gyömrői Kutyamentsvár Alapítvány tulajdonosa, Herczig József elmondta, hogy azért nem kérték a segítséget, mert baráti összefogással meg tudták oldani a ló ellátását, orvosi kezelését.  “Lát­tuk, hogy december 14-e óta gyűjtenek egy lónak, ami nálunk van. Nem értettük ezt a dolgot, szerintünk ez bűncselekmény. Azt szeretnénk, ha levennék a Csillagszem számlaszámát, hiszen nem ők mentették meg, és nem náluk van. Ezt a helyzetet úgy lehet tisztázni, ha leülünk, és megbeszéljük. Erre bárhol, bármikor hajlandó vagyok. Legyen jelen Zsóka, aki a rossz kommunikáció miatt kínos helyzetbe került és a hölgy, akivel a kapcsolatot tartjuk. Ha nem ülünk le megbeszélni, akkor jogi útra tereljük a dolgot”  mondta.        

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top