Sztárok

Rejtély, mitől halt meg George Michael

Az eddigi vizsgálatok nem derítettek fényt arra, hogy mi okozta a karácsonykor elhunyt angol popsztár, George Michael halálát.

George Michael karácsony első napján, az angliai Oxfordshire megyében lévő otthonában halt meg. Bár menedzsere, Michael Lippman szerint a halál oka hirtelen szívmegállás volt, a hatóságok hivatalosan ezt egyelőre nem erősítették meg. A pénteken kiadott rendőrségi közlemény szerint az első halottkémi szemle alapján nem állapítható meg véglegesen az énekes halálának oka, ezért hetekig tartó vizsgálatokra lesz szükség. A hatóságok szerint idegenkezűség gyanúja nem merülhet fel. 

Rejtély, mitől halt meg George Michael

A néhai világsztár partnere, Fadi Fawaz a The Daily Telegraph című konzervatív brit napilapnak a minap elmondta, hogy ő találta meg barátját holtan. Azt tervezték, hogy karácsony első napján együtt ebédelnek, és amikor átment George Michaelhez, hogy felébressze, az énekes már nem élt.

A lap név nélkül idézett forrásokra hivatkozva felfedte azt is, hogy George Michael az utóbbi egy évben egyre súlyosabb heroinfüggőséggel küszködött. A lapnak nyilatkozó egyik bennfentes forrás szerint az énekes több ízben is sürgősségi ellátásra szorult; egy ízben állítólag túladagolás miatt kellett kórházba vinni.
A brit újság által megszólaltatott szakemberek szerint a hirtelen szívhalál gyakori a súlyos heroinfüggőségben szenvedők körében. George Michael közel négy évtizedes pályafutása alatt több mint 100 millió albumot adott el.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top