Sztárok

Gáspár Laci bisztrót vezet

Gáspár Laci szeretne több lábon állni, új vállalkozásba fogott. Bisztrót vezet, amit igyekszik minél családiasabbá tenni. nem vonja ki magát a munka alól.

Gáspár Laci egy évvel ezelőtt lépett fel a Kecskemét központjában található bisztróban. Az akkori tulaj mondta neki, hogy nem bírja már erővel ezt az üzletet, így alakult, hogy a zenész ősszel átvette a Pálma Bisztrót, aminek még a nevét sem változtatta meg – így tisztelegve az 1975 óta működő hely szelleme előtt. Most legjobb barátjával együtt viszik a boltot.

“Régi álmom volt, hogy legyen egy hely, ahol a barátokkal, családdal össze lehet jönni. Jókat eszünk, iszunk, zenélünk és beszélgetünk. Ez most megvalósulni látszik, aminek nagyon örülök, úgy érzem, hogy ez a második otthonom. Rá­adásul a húgom szakácsnak tanul, boldoggá tenne, ha a jövőben tudnék neki munkát adni. Persze sok tennivaló van még a bisztróval, hogy életképes maradjon, és ne vigye, hanem hozza a pénzt” – mondta a Blikknek Gáspár Laci, aki rengeteget dolgozik a bisztróban borvacsorákat és zenés programokat szervez, és a menüt is ő maga találta ki, állította össze.

 Nem rég élő bejelentkezést is tartott a bisztróból:

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top