Sztárok

VV Soma kitárulkozott

Négyezerrel ment a kavarás, miután VV Soma kijött a villából, szinte állandó volt a feszkó. A Való Világ 8 nyertese elhatározta, hogy rendezi a viszonyát VV Evelinnel.

December 11-én 36 millió forintot zsebelt be VV Soma, miután megnyerte a Való Világ nyolcadik szériáját. A fiú benti életét különösen azok után figyelték sokan árgus szemekkel, hogy október végén VV8-béli szerelmét, VV Evelint kiszavazták a játékból

Miután VV Soma is befejezte a játékot, és kijött a villa falai közül, egy sornyi pletykát hallott Evelinről, de az NLCafénak azt nyilatkozta, hogy beszéltek, és csókkal váltak el egymástól. Nyilván valami ilyesmivel:

VV Soma kitárulkozott

VV Soma a Blikknek elmondta, hogy Evelinnel ugyan vergődnek, ennek ellenére az összeköltözést tervezik. “A játék alatt is sokat veszekedtünk, ez kint is folytatódott, mivel annyi mindent hallottam összevissza, annyi külső impulzus ért, hogy nem tudtam, mi igaz és mi nem. Ezeket aztán a fejéhez vágtam, és emiatt sokat veszekedtünk, kicsit el is távolodtunk egymástól. Az ünnepek előtt két-három napot töltöttünk együtt, tök jól elvoltunk, ezért gondoltam úgy, hogy inkább költözzünk össze, akkor aztán nincsenek ezek a kételyek senkiben.”

A Blikk megjegyzi, hogy “Soma igyekszik nem világgá kürtölni, hogy Evelinnel újra találkozgatnak, csak egy-két barátját avatta be a titokba.” (????????????????)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top