Sztárok

Rékasi Károly a párkapcsolati válságáról és Pikali Gerdáról

Nem titkolták a nehézségeiket, sőt Rékasi Károly már korábban is beszélt arról, milyen hatással van a baleset a magánéletére. Most arról is beszél, hányadán is állnak Pikali Gerdával.

Alaposan próbára tette Rékasi Károly és Pikali Gerda szerelmét a színész motorbalesete. 

“Nehéz időszak ez kettőnknek, de Gerda kitart mellettem. Olykor kétségbeesetten kutakodunk a régi jó emlékek között, hogy működni tudjon tovább. Szerencsére még mindig találunk olyan pillanatokat a közös életünkből, amelyek feltöltenek” – mesélte Rékasi, aki öngyilkos akart lenni elkeseredésében, hiszen dolgozni sem tud, és a tartalékait is felélte. Szerencsére Gerda átsegítette a nehézségeken. 

Rékasi Károly a párkapcsolati válságáról és Pikali Gerdáról

Mindezek tükrében nem csoda, ha olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy a pár már nincs is együtt, a színésznő már hónapokkal ezelőtt elköltözött. Minderről maga a színész csak annyit mondott a Borsnak: “Az állapotommal kapcsolatban mindent tudnak, szakmáról nem tudok beszélni, mert nem dolgozom, ugye, az időjárás pedig önszabályozó, arról sem tudok mit mondani. A magánéletem részleteivel sem szívesen traktálok senkit, de annyit mondhatok, hogy jól vagyunk.”

A napilapnak Rékasiék egy közeli barátja is megerősítette, hogy a pár kapcsolatában minden rendben, és szeretik egymást, a karácsonyt is együtt töltötték. Bár tisztában vannak azzal, hogy a nehézségeknek még nincs vége, de kitartanak egymás mellett.

Régi szép emlékekből sincs hiány, nézd meg, milyen szépen indult a kapcsolatuk. Ezek voltak az első nyilvános közös képeik: 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top