Sztárok

Sarka Kata és Hajdú Péter együtt töltötték a karácsonyt

Bár nincsenek együtt, Sarka Kata és Hajdú Péter mégis együtt töltötte a szentestét. Mindketten meséltek is arról, hogy miért döntöttek a közös karácsonyozás mellett.

Ez a karácsony más volt, mint a többi Hajdú Péter és Sarka Kata számára, és nem feltétlenül a jó értelemben, ugyanis bár együtt töltötték a szentestét, de úgy tűnik, csak a gyerekek miatt. Hajdú Péter elmondta, minden úgy történt, ahogy Sarka Katával korábban megbeszélték.

“Reggel elmentem a gyerekekért, elvittem anyukámhoz ebédelni őket, utána pedig visszamentünk Kata lakására, és a nagyszülőkkel együtt náluk töltöttük az egész szentestét. Nekem a gyerekek boldogsága a legfontosabb” – mondta a műsorvezető a Blikknek.

 “Nem ez volt életem legjobb karácsonya, de eltelt, a gyerekek nagyon aranyosak voltak, és nekik jól telt, ez a lényeg. A gyerekek miatt örültem, hogy Péter velünk töltötte az este egy részét” – mondta Sarka Kata.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top