Sztárok

Kerényi Miklós Gábor még nem elégedett a gyerekei teljesítményével

Hiába igyekeznek Kerényi Miklós Gábor gyerekei, még nem sikerült teljesíteniük az elvárt normát. Kero az unokáiról és a nagypapaságról mesélt.

Kerényi Miklós Gábor imádja az unokáit, és alig várja, hogy minél több programot csinálhasson velük közösen. “Igen jó viszonyban vagyok a gyerekeimmel, s úgy általában más gyerekekkel is. Be kell vallanom, ez elsősorban öt-hat éves koruk után alakul így, amikortól együtt tudunk kalandozni, focizni, sakkozni, mindenféle különleges élményeket együtt átélni. Onnantól kezdve tudunk együtt színházba, koncertre és minden egyéb rendezvényre járni. A legnagyobb unokám most érkezik ebbe a korba, úgyhogy lassan indul a biciklink” – mondta el a Blikknek. 

Kerényi Miklós Gábornak három gyermeke van, a legidősebbtől, Kerényi Miklós Dávidtól már két unokája van, és most érkezik a harmadik is, Kerényi Miklós Mátétól. Bár a gyerekei elhalmozzák unokákkal, mégsem teljesen elégedett. “Egyelőre nem teljesítik tökéletesen az elvárt normát. Három gyerekem van, és én mindegyiktől három unokát várnék. Az összesen kilenc. Épphogy az egyharmadánál tartunk” – jegyezte meg viccesen.

Kerényi Miklós Gábor még nem elégedett a gyerekei teljesítményével

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top