Sztárok

Szerelme talált rá George Michael holttestére

Vasárnap hunyt el George Michael, ezt akkor a család egy rövid közleményben tudatta. Rengeteg együttérző üzenetet kaptak azóta, közben pedig egyre vadabb teóriák láttak napvilágot, hogy miért nem beszél senki George Michael halálának körülményeiről. Most a szeretője megszólalt.

Bár már a vasárnapi rövid közleményben is szerepelt, hogy George Michaelt álmában érte a halál, a gyászoló rajongók egyre-másra találgatni kezdték, mi okozta a sztár halálát, és mi történhetett tulajdonképpen.

George Michael és a párja, Fadi Fawaz
George Michael és a párja, Fadi Fawaz

Az 53 éves korában elhunyt énekes párja, Fadi Fawaz úgy határozott, hogy véget vet a találgatásoknak. “Éppen indultunk volna a karácsonyi ebédre, és mentem, hogy felébresszem. Ott feküdt az ágyában, békésen. Nem tudjuk még, mi történt pontosan” – nyilatkozta a Daily Telegraph-nak a sztárfodrász, aki 2011 óta élt George Michaellel

“Minden nagyon komplikált volt az utóbbi időben, de George nagyon várta a karácsonyt, ahogy én is. Most mindennek vége. Azt szeretném, ha úgy emlékeznének rá az emberek, amilyen ő valójában volt. Egy csodálatos személy.”

Az ismerősök és barátok az elmúlt napban már arról beszéltek, hogy az énekes halála sajnos várható volt, hiszen az utóbbi időben éjjel-nappal bulizott, és a heroinfüggősége miatt nem egyszer került kórházba is. 

“Rajongóit azonban sosem veszítette el, ami sok erőt adott neki mindennap” – mondta egy barát a Mirrornak. 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top