Sztárok

Catherine Zeta-Jones nem egyedül hentereg a kanapén

Jó látni, hogy Catherine Zeta-Jones ismét boldog. A karácsony másnapján készült fotón pedig egy kis bepillantást engedett abba is, hogyan telik az év vége otthon.

Michael Douglas és Catherine Zeta-Jones egymásért élnek, legalábbis ők ezt mondják. Amióta sikerült megmenteniük a házasságukat, gyakorlatilag olyanok, mint a szerelmes kamaszok. “A gyerekeinknek néha már ciki, ahogy összebújunk, de annak örülnek, hogy együtt a család” – mesélte a People magazinnak a színésznő korábban. 

A békülés óta a színésznő többször posztolt hangulatos képeket a közösségi oldalán, és a karácsonyi pillanatfelvétel óriási sikert aratott, ahogyan négyen fetrengenek a kanapén.

Totally laid back.

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

De nemcsak Catherine Zeta-Jonesék közös fotója népszerű, hanem az is, amelyiket a színésznő a kis unokahúgáról készített. Mivel az egész nagy család náluk ünnepelt, a rajongók örültek volna még néhány képnek, de a sztár szerint így is a csaldája idegeire megy azzal, hogy mennyit posztol.

My niece Ava Zeta is thinking….Santa better 'up the ante'. Waited all year for this????????

Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) által közzétett fénykép,

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top