Sztárok

Nehéz éve volt, Sarka Kata mégis tündököl

Hónapok óta mindenki csak találgat, hogy mi lesz a Sarka Kata–Hajdú Péter páros házassági válságának vége. Keringtek pletykák arról, hogy kibékültek, majd arról, hogy Sarka Kata elköltözött otthonról. Mindenesetre sem Sarka Katának, sem pedig Hajdú Péternek nem könnyű ez az időszak, ennek ellenére a modell-műsorvezetőnő remek formában van.

Egy ideje mennek a találgatások, hogy válik vagy sem Sarka Kata és Hajdú Péter. Annyi biztos, hogy mindkét fél igen szűkszavúan beszél magánéleti válságáról, Sarka Kata azonban nemrég tiszta vizet öntött a pohárba:

Sarka Kata házassági válsága ellenére is tündököl

“Maradjunk annyiban, hogy az én lelkiismeretem tiszta, és én költöztem el otthonról. Két kimenetele lehet a jelenlegi helyzetnek. Vagy elválunk, vagy együtt maradunk. Egyelőre nem tudom megmondani, hogy mi lesz, de az biztos, hogy most nem együtt éljük az életünket. Én a távolságtartás híve vagyok, Peti inkább kibeszélő típus. Adtam is esélyt a beszélgetésre, de nem vezetett célra. Azt gondolom, hogy most az a legjobb, ha időt adunk egymásnak, és nem próbálunk meg erőszakosan pontot tenni a problémáink végére” – mondta Sarka Kata.

A nehézségek ellenére meg kell hagyni, Sarka Kata nem hagyta el magát, sőt, remek formában van. Nézd meg a róla készült galériánkat, amit magánéleti válsága utáni fotókból állítottunk össze:

Megnézem
Összes kép (1)

(Fotók: Sarka Kata/ Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top