Sztárok

Az első lépés a sikerhez, hogy elhisszük, képesek vagyunk rá! – 10 idézet Hosszú Katinkától

Kitűzni egy célt megvalósítani, majd túlszárnyalni, erre kevesen képesek, de Hosszú Katinka köztük van! Csatlakozz hozzá te is az újévben! 10 inspiráló idézettel segítünk!

Hosszú Katinka gyakran oszt meg inspiráló üzeneteket a közösségi oldalain, amik 100%-ig hitelesek egy olyan ember szájából, aki olyan eredményeket ér el, mint ő. Az életszemlélete mindannyiunknak segíthet, hogy közelebb jussunk a céljainkhoz.

10 idézet Hosszú Katinkától:

1. “Minden, ami megtörténik, annak oka van. Akár jó, akár rossz. És lehet, hogy nem hisszük el, de igenis fordulhat a kocka!”

2. “Egyszer megpróbáltam átlagos lenni. Az volt életem legfurább két perce.”

3. “Egy filozófia, életérzés, értékrend, amely nem fogadja el az átlagost, és nem elégszik meg a középszerűséggel. Nincs életkorhoz, nemhez, munkakörhöz vagy készségekhez kötve. Mindenki tehetséges valamiben.”

4. “Csak légy önmagad, az áll a legjobban!”

5. “Fogadd el a kihívást, hogy nap mint nap legyőzd önmagad, ezáltal ha egy kicsivel is, de jobb legyél, mint tegnap voltál! Ismerd fel a legnagyobb akadályokat, és rombold le! Feszegesd a határaidat, és hagyd figyelmen kívül a kudarc valószínűségét! Csak rajtad múlik, hogy mindennap egy lépéssel közelebb kerülj a céljaidhoz.”

6. “Keményen dolgozz meg a céljaidért, de ne felejtsd élvezni az odavezető utat!”

7. “Az első lépés a sikerhez, hogy elhisszük, képesek vagyunk rá!”

8. “Néha nagyon nehéz, de ilyenkor jusson eszedbe, hogy mit miért csinálsz! Mindig legyen meg a célod!”

9. “Amit ma megteszel, javíthat az összes holnapodon!”

 10. “Csak magadra koncentrálj, ne hagyd, hogy mások mondják meg, hogy ki vagy, és mit tudsz elérni!”

Cikkek Hosszú Katinkáról az NLCafén:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top