Sztárok

Letaglózta a sztárvilágot George Michael halála

Elárasztották a közösségi oldalakat a fájdalmas, hitetlenkedő bejegyzések és a részvétnyilvánítások. A sztárvilágot sokkolta George Michael halálhíre.

Magyar idő szerint hétfő kora hajnalban érkezett a hír, hogy 53 éves korában elhunyt George Michael. A zenészlegenda angliai otthonában, békésen aludt el, családja egyelőre ennél többet nem kívánt közölni. A sztár menedzsere, Michael Lippman közlése szerint George Michael halálát szívelégtelenség okozta.

A művésztársak közül elsőként  Sir Elton John reagált a tragikus hírre. Hétfőn hajnalban közzétett egy fotót Instagram-oldalán, amely őt és George Michaelt ábrázolja. Azt írta: “mélységes sokkhatásként érte a szeretett barát, a legkedvesebb, legnagyvonalúbb lelkű briliáns művész elvesztése”.

Madonna azt írta: “újabb nagy művész hagyott itt minket”, majd posztjában keserűen utalt arra, milyen kegyetlen év 2016.

Farewell My Friend! ???????? Another Great Artist leaves us. ????Can 2016 Fuck Off NOW?

Madonna (@madonna) által közzétett videó,

Andrew Ridgeley, aki George Michael társa volt a Wham! zenekarban, megtört szívvel írt a Twitteren:

“Istenem, ez nem lehet… Szeretlek, George… Nyugodj békében” – írta Robbie Williams.

“RIP George Michael. Egyszerűen nem tudom elhinni. Egy hihetetlen énekes, és nagyszerű ember hagyott itt minket idejekorán” – így Brian Adams.

“Feldolgozhatatlan. Az egyik legtehetségesebb énekes-zeneszerző hagyott itt bennünket. RIP George Michael. Borzalmas hír ez. Legyen már vége 2016-nak…” – posztolta Simply Red.

“Együttérzek George Michael családjával, barátaival és rajongóival. Rengetegen imádták őt, és remélem, tudta ezt jól. A fájdalom, amit most érzünk szavakkal leírhatatlan. Nem tudom elhinni, hogy elment” – írta Boy George.

“Isten áldjon, George Michael. Béke és szeretet a családodnak és a barátaidnak” – fejezte ki részvétét Ringo Starr.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top