Sztárok

Nézd meg Gáspár Evelin elképesztő átváltozását

Gáspár Evelin drasztikus életmódváltása látványos eredménnyel járt. Ezt bizonyítják a következő képsorok is. Evelin elképesztően sokat változott az elmúlt egy évben. Nézzétek csak!

Gáspár Evelin egy tökéletes hátsó villantással indította az évet, a dicséret kitartásának is jár, hiszen a kemény munka és edzések mellett is rengeteget kritizálták a rosszakarók. 

????????????????

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

Keményen kezdte, és folytatta 2016-ot Evelin, aki egy diétának köszönhetően egyre csak fogyott, amit ugyancsak kitartóan végigcsinált.

“Ma fejeztem be a c9 tisztítókúrát, amit sikeresen végigcsináltam. Mindent betartottam, ami le volt írva, napi 3-4l vizet ittam és minden nap 1h-t edzettem. Az eredményeim: -5kg, -9cm a csípőből, -3cm a combból 9 nap alatt” – írta Gáspár Evelin.

A meglepetéseknek itt még nincs vége, Evelin gyakorlatilag a szemünk előtt vált csodaszép nővé:

És egyre vékonyabbá és vékonyabbá vált:

“Jelenleg -5 kg zsír és +3 kg izomnál járok. Mellette pedig mindennap edzek spinning, trx és súlyzós edzéseken. Remélem segítettem az embereknek, akik kíváncsiak voltak” – írta a fotó alá az esküvőre készülő Gáspár Evelin.

Időközben szőkére is váltott, amitől még dögösebb lett:

Blondie Friday ???????????????????????? #balayage #blonde

GE (@evelingaspar) által közzétett fénykép,

 

Tudj meg még többet Gáspár Evelinről az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top