Sztárok

Most ismertük meg igazán Nagy Adrit

Nagy Adrit 2010-ben ismertük meg, amikor elénekelte a Szinglik Éjszakája című film betétdalát. Majd jött a Megasztár, egy kis szünet, majd szerepet kapott a TV2 Jóban Rosszban című sorozatában is, de most a Sztárban sztárban nyújtott teljesítménye hozta el neki az igazi népszerűséget.

Nagy Adrit 2010-ben ismerhette meg a nagyközönség, amikor a Szinglik Éjszakája című film betétdalát énekelte el. Majd két év kihagyás után jelentkezett a Megasztárba, ahol bejutott a top 12-be, és a 7. helyen végzett. 2014-ben pedig egy másik oldalát is megmutathatta, hiszen szerepet kapott a TV2-n futó Jóban Rosszban sorozatban. 

Nagy Adrinak azonban a Sztárban sztár című műsorban való szereplése új erőt adott. Az énekes-színésznőt egy új oldaláról ismerhettük meg, ahogy 2015-ben a Sztárban Sztár nyertesének, Gáspár Lacinak, úgy Adrinak is jót tett a műsor. Nem csoda, ha a Sztárban sztár döntőse lett az állandóan vidám, mosolygós énekesnő, hiszen egyre több rajongót szerzett magának a verseny alatt. Nagy Adriról csak kevesen tudják, hogy milyen nehéz időszakon van túl, kiderült róla, hogy méhnyakrákkal műtötték.

Nagy Adri másodvirágzása

Az egyenruhákhoz vonzódó énekesnő végül 3. helyen végzett a műsorban, de a nők közül így is ő lett a legsokoldalúbb, legszínesebb előadó 2016-ban. Mindez hihetetlen lendületet és energiát ad neki.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top