Sztárok

ByeAlex átváltozása tényleg szembetűnő

Emlékeztek még milyen volt a visszahúzódó, különc énekes-dalszerző, aki három éve kijutott az Eurovíziós Dalfesztiválra? ByeAlex rengeteget változott azóta.

Bár korábban több kislemeze is megjelent ByeAlex A Dal című műsorban vált ismerté 2013-ban. Különc megjelenése és Kedvesem című dala megosztotta a közönséget. Sokan támadták még azután is, hogy megnyerte a műsort. Ő képviselte hazánkat Malmöben az Eurovíziós Dalfesztiválon. Méghozzá igen sikeresen, 10. helyezést ért el. A Kedvesem című dalának pedig óriási rajongótábora lett szerte a világon, sok külföldi rajongó töltött fel videót a netre, amint a dalt énekli.

ByeAlex több díjat is kapott. Fonogram-díjat mint  Az év hazai felfedezettje 2013-ban és  Ezüst emlékérmet kreatív és lelkiismeretes munkájáért. Az elmúlt években több új dala is készült, amit a rádiók is játszanak, Ilyen például a NekemTe, amit 2014-ben a Legjobb videoklip kategóriában jelöltek a Viva Cometen.

2016-ban a csapatok mentora lett a megújult X-faktorban. A médiához való hozzáállása is rengeteget változott az elmúlt három évben. Nemrég ByeAlex tabuk nélkül beszélt nekünk a szerelméről, a húgáról és minden másról. Olvasd el, és még többet megtudhatsz róla.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top