Sztárok

Kulcsár Edina és párja rajongásig imádják egymást

Kulcsár Edina és Csuti szuper párost alkotnak. Az elmúlt hónapokban sok minden kiderült kettőjükről, de az biztos: ilyen az igazi szerelem, és ez még akkor is látszik, amikor vitatkoznak.

Kulcsár Edina kerek perec kijelentette, hogy neki Csuti a nagy szerelem, úgy véli, kapcsolatuk egy életen át fog tartani. 

“Mindkettőnk nevében mondhatom, hogy szerintem örökre tervezzük a kapcsolatunkat, nekem tényleg ő a nagy Ő, úgy érzem” – mondta Kulcsár Edina, aki szerelmét sokféleképpen kifejezte már. 

Kulcsár Edina és párja rajongásig imádják egymást

Edina és Csuti annyira komolyan gondolják, hogy még egy tetoválószalonban is jártak, Mint mondták, nekik a kapcsolatuk kezdete egy olyan fontos dátum, amiért érdemes volt egy kis fájdalmat elviselni. Az összepasszoló tetoválásokra mindketten büszkék.

Mint minden kapcsolatban, azért Edináéknál is akadnak nézeteltérések. Na persze, bármelyik dolgozó férfit zavarná, ha a kedvese ott okvetlenkedne a munkahelyén, mindenféle oda nem illő történeteket mesélne, és feltartaná őt, így Csuti fogta, és kirakta Edinát az irodából. De ettől függetlenül óriási az összhang közöttük, nem lepődnénk meg, ha jövőre egy eljegyzéssel pecsételnék meg kapcsolatukat. “Nem akarom ezt előre megtervezni, de az biztos, hogy lesz eljegyzés” – mondta Csuti, Edinának pedig nem sürgős a gyűrű, bár azt nagyon szeretné, hogy az esküvőjén a dédije is ott legyen.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top