Sztárok

Az RTL várandós sztárja idegösszeomlást kapott

Zavaros és zűrűs volt a Farm szerelmespárjának kapcsolata, talán ezért lepett meg mindenkit, amikor kiderült: Brigi gyereket vár Gergőtől. Az elmúlt hónapok mégsem voltak felhőtlenek.

“Azt hiszem, ez az a terhesség, amit nemcsak én viselek rosszul, hanem mindenki más is körülöttem. Úgyhogy pont arra jutottam, hogy mire megszületik, pont senki nem fogja várni. Ez az egy közös gyermekünk lesz” – mondta Brigi. 

Ellentétben vele, Gergő azért elmondta, hogy nagyon várja a kicsit, és bár kislányt szeretett volna, nem volt csalódott az ultrahang után, amikor is kiderült: fiuk lesz. Brigi már közel sem viselte ilyen jól a helyzetet, ő három fiú után lányt akart. “Én szerintem lábon kihordtam egy idegösszeomlást, masszívan végigzokogtam 48 órát, nekem ez tényleg egy csalódás és kudarc volt.”

Gergő azért optimista, és bár a párja több gyereket biztosan nem akar szülni, úgy gondolja, hogy az örökbefogadással egy kislány is érkezhetne a családba. Leánykérésről és közös életükről a Fókusznak meséltek: 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top