Sztárok

Hosszú Katinka mindenkinél jobban bírja a hideget

Hosszú Katinkát nem véletlenül nevezik Iron Ladynek. Az még hagyján, hogy képtelen az egész éves pokolian kemény munka után leállni és pihenni. De nála, mínuszok ide vagy oda, a hideg sem számít. Elképesztő fotót posztolt közösségi oldalán.

Hosszú Katinkát nemcsak itthon választották a legjobbnak, a világon sem akad más női sportoló, aki le tudná győzni. Nem meglepő, hiszen egész évben számtalan olyan fotót, posztot tett közzé Facebook-oldalán, mely bizonyította elképesztő teherbírását, kitartását, szorgalmát.

És aztán persze ott vannak a versenyek. Háromszoros olimpiai győzelmet aratott, számtalan világkupát nyert, sorolhatnánk a már szinte megszámlálhatatlan mennyiségű érmét. És a CNN-nek nyilatkozó Hosszú Katinka képtelen leállni. Még a jeges idő sem szegi kedvét az edzéshez. Azon pedig végképp leesett az állunk, hogy mindezt ujjatlan hoodie-ban teszi. Nem véletlen az az Iron Lady jelző. 

Elképesztő ez a lány, igaz? A karácsonyi bejglik után Hosszú Katinka fotója mindenképpen inspirálóul szolgálhat egy kis mozgáshoz a friss levegőn.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top