Sztárok

A Story magazin fényűző gálájára csábít az ország hangja

Bár az elkövetkező másfél hétben mindenki a karácsony és az óévbúcsúztató szilveszteri bulik bűvöletében tölti a mindennapjait, azért ne feledjük, hogy jövőre sem áll meg az élet: 2017 elején indul a várva várt báli szezon. Az elegáns társasági események legkiemelkedőbb partiján, a Story Ötcsillag és Díjátadó Gálán február 11-én találkozik egymással a hazai sztárvilág és a közösségi élet krémje.

A Story magazin immár tizennyolcadik alkalommal díjazza az olvasók, illetve a szakmai kuratórium döntése alapján kimagaslót alkotó közéleti személyiségeket egy grandiózus rendezvény keretein belül. Az ország legcsillogóbb sztáreseménye a hagyományoknak megfelelően ezúttal is farsang idején lesz: a budapesti Corinthia Grand Hotel február 11-én tárja ki kapuit, hogy a vörös szőnyegen besétáljanak a média, a művészet, valamint a sport kiváló hazai képviselői. A Story Ötcsillag és Díjátadó Gála egy szellemes, filmelőzeteshez hasonlító, elegáns kisfilmmel invitálja vendégeit a jeles napra.

A félperces kisvideó a tavalyi Story-gála legemlékezetesebb pillanatait villantja fel hangulatos flashbackekkel, narrátora pedig nem más, mint az ország hangjaként a mozifilmek és tévés produkciók főcímeiből ismert Bozai József.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top