Sztárok

Zsidró Tamás: Dobó Kata régen nem tetszett nekem

Amióta kiderült, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás együtt vannak, ugyanolyan keveset tudunk a közös életükről, mint korábban. Most a sztárfodrász mesélt egy keveset.

Mint férfi vendég a Micsoda nők! adásában, Zsidró Tamás sem kerülhette el a magánéletére vonatkozó kérdéseket. Kiderült, nem is számított arra az érdeklődésére, ami most körülveszi, bár Kata figyelmeztette.

“Nekem korábban semmi bajom nem volt, most van egy csomó negatív ügy, ami rosszul érint. Nem is az érdekel, mi megy ki, hanem a Kata felé ez milyen. Például, valakinek mondok valamit, nem egy újságírónak, és megpróbálom Katát védeni, és ehelyett az jön be, hogy kiforgatják a szavaimat.”

Zsidró Tamás Dobó Katáról: nem is tetszett nekem

Zsidró idei válása is megviselte a gyerekeit, akik már elég idősek ahhoz, hogy a kezükbe akadjanak írások, cikkek. Éppen ezért volt fontos, hogy már találkozzanak a színésznővel, mielőtt nyilvánosságra kerül a viszony. Arról, hogy Dobó Kata és Zsidró Tamás szerelme mikor kezdődött, nem tudtunk meg részleteket.

“A gyerekeim már korábban találkoztak Katával, akkor még inkognitóban, és nagyon sokáig tudtuk titkolni az egészet.”

A Micsoda nők! felvételén le sem tudta volna tagadni a sztárfodrász, hogy mennyire szerelmes Katába. Várkonyi Andrea meg is jegyezte: örül, hogy összejöttek, mert két kedves, szeretetre méltó ember.

Zsidró Tamás Dobó Katáról: nem is tetszett nekem

“Mindenki ezt mondja. Igen, boldogság van… Katával huszonéve ismerjük egymást, az élet nagyon elvitt minket a világ két másik felére, de most érdekesen, teljesen véletlenül így alakult.”

És hogy ennyi idős ismeretség után, hogyan is tudott összejönni Zsidró és Dobó Kata? 

“Hát simán”  jött a gyors válasz, majd az is kiderült, hogy annak idején ez a kapcsolat nem is jöhetett volna össze. Zsidrónak ugyanis nem is tetszett Dobó Kata, mert a barátai barátnői neki tabunak számítanak. 

Zsidró Tamás Dobó Katáról: nem is tetszett nekem

Itt megnézheted, milyen boldogan mesél a kapcsolatáról a sztárfodrász:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top