Sztárok

Sikersorozattal indítja 2017-et az RTL Klub

2017-ben sem maradtok izgalmas és látványos sorozatok nélkül. Vadonatúj sikerszériát indít az RTL Klub január 6-tól. Hogy melyik lesz ez a sorozat, és milyen sztárokat láthattok majd benne? Máris mutatjuk a részleteket.

Országos sorozatpremierrel indítja 2017-et az RTL Klub. Január 6-tól ugyanis hazánkban először ezen a csatornán mutatják be a máris világsikerű Halálos fegyver című akciósorozatot. Amerikában az ősszel debütált széria a mozikban óriási sikerrel vetített és mára kultikussá vált, Mel Gibson és Danny Glover fémjelezte filmtetralógia alapján készült.

A Halálos fegyver című új sorozatot akkora sikerrel fogadták, hogy az eredetileg 12 részesre tervezett első évadot azonnal 18 epizódra bővítették. A sorozatban Danny Glover Murtaugh felügyelő karakterét a szintén világsztár Damon Wayans formálja meg, míg a Mel Gibson alakította Riggs szerepében Clayne Crawfordot láthatjátok.

A tévés Halálos fegyver sorozat története szerint az egykori vakmerő tengerészgyalogos, Riggs, miután balesetben elveszti várandós feleségét, Los Angelesbe költözik az új élet reményében. Az angyalok városában a helyi nyomozó, Murtaugh mellé osztják be, aki a közelmúltban szívműtéten esett át. Már csak ezért is próbál kerülni mindenféle stresszes szituációt, több-kevesebb sikerrel. Riggs váratlan és szó szerint kirobbanó felbukkanása minden számítását áthúzza.

A Halálos fegyver című sorozat első részét 2017. január 6-án, pénteken 21.10-től vetíti az RTL Klub. A legendás, eredeti Halálos fegyver-filmek rajongói sem maradnak ki a jóból, ugyanis a két ünnep között mind négy filmet sugározza az RTL Klub.

Január 6-án startol a sikersorozat
Január 6-án startol a sikersorozat

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top