Sztárok

Nem egyedül él, Bereczki Zoltán elszólta magát

Egy furcsa elszólás miatt mindenki azt találgatja, vajon kivel él együtt Bereczki Zoli. Vége számára az agglegényéletnek?

Minden egy ártatlan videóval kezdődött. Bereczki Zoltán és Berki Artúr, akik jelenleg együtt versenyeznek a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban, az esti próba után egy élő bejelentkezéssel kedveskedtek rajongóiknak. A videóban vidáman beszélgettek, egyszer azonban Bereczki félreérthető megjegyzést tett.

Azt mondta: “most itt vagyunk nálunk”. Aztán gyorsan “nálam”-ra helyesbített. Ennyi elég is volt, hogy elinduljanak a találgatások arról, vajon megosztja-e valakivel otthonát Bereczki, aki nem sokat szokott elárulni a magánéletéről. Eddig azonban annyit lehetett tudni, Szinetár Dórával való szakítása után még egyetlen nővel sem bútorozott össze.

Bereczki és Artúr egyébként a közönség nagy kedvencei a zenés műsorban. Egy fordulót megnyertek, és a legutóbbi adásban is rengeteg szavazatot kaptak a közönségtől, így végül jóval előrébb végeztek, mint ahol a zsűri listáján álltak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top