Sztárok

Gyerekek és asszony nélkül utazott Majka – visszaült a pókerasztalhoz

Majka az utóbbi négy napot a barátaival töltötte, és egy pókerversenyen is részt vett. Dundikát és a gyerekeit most nem vitte magával.

Majka az utóbbi napokban több képet is posztolt Prágából – a rapper-műsorvezető egy pókerversenyre kapott meghívást, és ha már ott volt, bejárta a cseh fővárost. Innen nézve kifejezetten jól érezte magát, és valószínűleg nyert is némi pénzt a versenyen. 

“Elbúcsúztunk Prágától. Ráadásul nyerőben, plusz 4 nagyon jó nap van mögöttünk! Istenien éreztem magam!” – írta. 

Majka (aki hopp, mennyit változott az első Való Világ óta) egyébként nagy zsugás hírében áll, bár már többször is letette a paklit. A nemzetközi pókerversenyeket is megjárt rapper nagyjából olyan múltat tudhat maga mögött, mint bármely másik kártyás: számolt pár jó nagy nyereménnyel, de bukó is volt rendesen. 2009-ben például részt vett egy portugáliai versenyen, ahol az első nap kiesett, de egy, még a lapnak adott interjúban kiemelte, hogy egyszer egy 24 órás menetből állt fel győztesen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top