Sztárok

VV Soma: Csókkal váltunk el Evelinnel

Vasárnap VV Soma megnyerte a Való Világot, ezzel pedig bezsebelte a 36 millió forintot. Somával a győzelme utáni reggelen beszélgettünk Evelinről, a Vivinek tett ígéretéről és a hamis barátokról.

Azt mondtad, hogy a pénz egy részét személyiségfejlesztésre költenéd. Pontosan mit értesz ezen?

Úgy értettem, hogy befejezem az iskolát, személyi edzőnek tanulok, és szeretnék felvételizni a Testnevelési Egyetemre is. 36 millió forint nem tart örökké, kell valami szakma, egy fix jövedelem a jövőben. A sport mindig is  fontos része volt az életemnek, és ezen a területen maradnék. Ha tudok, visszamennék focizni az NB2-be is.

Tudod, hogy mire elég 36 millió?

Egy hétvégi vacsorára biztos. Nyilván viccelek. 36 misiért legalább 12 évet kellene dolgozni. Nekem ez megalapozza az életemet, vehetek egy lakást és egy autót. Ennyi. De fix összegre, állandó civil munkára szükségem lesz, ezzel tisztában vagyok. Vivi és Gina is kap fél-fél millió forintot. Ezt megígértem nekik, és tartom a szavam. Nem leszek mohó, nem verem el hülyeségre a pénzt. Ahogy átutalják a nyereményt, leülök a családommal. Rájuk, és csakis rájuk hallgatok, amikor majd pénzügyi döntést hozok.

via GIPHY

Miért?

Mert nem kezdem el most kimatekozni, hogy ki az igaz barátom, és ki van mellettem érdekből. Így nem kell azon agyalnom, hogy jól tettem-e, ha hallgattam valakire.

Fogsz lottózni?

Lottózni nem, de a Tippmix, az jöhet, majd kérek tanácsot Auréliótól. Ahogy láttam a Facebook-falán a képeket, egész szép nyereményei vannak.

Mi van Evelinnel?

Evelinnel találkoztam az este, de összesen 10 mondatot beszéltünk, annyian rángattak ide-oda. Csókkal váltunk el, és később még Viberen üzentünk egymásnak. Viszont mindenképpen, négyszemközt kell beszélnünk, mert hallottam olyan dolgokat vele kapcsolatban, ami nem tetszett.

VV Soma:

Hogyan viselted, amikor Krisztián és Mici melletted szeretgették egymást egy szürke hétköznap reggel?

Arra gondolsz, amikor még töröltem ki a csipát a szememből, húztam a zoknimat, és mellettem egy méterrel, nappal a világosban ment a döngölés?

Arra.

Az igazi ébresztő volt. Életemben nem öltöztem fel olyan gyorsan. Húztam is ki a szobából.

Olvass el minden, eddig megjelent cikket VV Somáról itt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top