Sztárok

Feke Pali csodálatos apa lesz

Feke Pálékhoz hamarosan megérkezhet a gólya, de egyesek már most látják a színészben az édesapát. Ezeknek az embereknek a sorát erősíti Ábel Anita is.

Az eddigi három fordulóból kettőt a Kornis AnnaFeke Pál páros nyert a Sztárban sztár + 1 kicsi című műsorban. Először a Korda–Balázs házaspár megjelenítésével utasították maguk mögé a többieket, most pedig rajzfilmhősökké változtak: ők lettek a szépség és a szörnyeteg. A produkció kapcsán azonban az egyik zsűritagnak, Ábel Anitának az jutott eszébe, mennyire apaságra termett Feke Pál, aki feleségével, Gyenesei Leilával ugyan még csak kettesben karácsonyozik idén, de talán hamarosan valóban megszületik majd első közös gyermekük is. “Ez egy szerelmi dal, de én mégis azt láttam, hogy Palikám, belőled csodálatos apa lesz – mondta Ábel Anita. – Ez jutott eszembe. Ahogy ránézel az Annára, azzal a támogatással, az annyira csodálatos. Olyan meghittség van köztetek, ami az egész produkciót átjárta, és a mi szívünket is. Gyönyörű volt, tényleg.”

A szörnyetegmaszkos Pali láttán persze nem mindenkinek az apaság jut először eszünkbe, de ez a mese arról szól, hogy a randa külső mögött meg kell látni a jót. Pali a Mokka stúdiójában arról is beszélt, hogy elképzelhető, hogy Leilával hamarosan gyerekük lesz. “Férj és feleség vagyunk, úgyhogy előbb-utóbb ez is biztosan eljön az életünkbe.”

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top