Sztárok

Megromlott Balázs Fecó egészsége

Romló egészsége miatt Balázs Fecónak alaposan meg kellett ritkítania a fellépéseit, és hiába szeretne, repülőgépre sem ül már, pedig lennének meghívásai.

Komoly betegség után tért vissza a színpadra Balázs Fecó. Korábban a rengeteg stressz megviselte a szervezetét. Szívritmuszavara miatt két alkalommal is ablációs beavatkozáson kellett átesnie, műteni is kellett koszorúereinek elzáródása miatt. Nyáron az amerikai turnéján rosszul lett, így rá kellett jönnie, nem bírja már az állandó megterhelést.

“Megfogadtam a Miami–Budapest 12 órás repülőút végén, hogy soha többet nem utazom ennyit” – mesélte az Echo TV Arckép című műsorában vasárnap este Kadarkai Endrének. Pedig már ősszel is mehetett volna a kinti magyarok meghívására Brazíliába és Argentínába, de nem vállalta.  A fellépéseit is erősen meg kellett ritkítania. Szinte már csak azért lép fel a jövőben, mert képtelen elhagyni a színpadot – ráadásul rajongói is szívesen hallgatják még a dalait. “Azt az időszakot, amely főleg a nyolcvanas éveket jellemezte, hogy évi 460 koncertet adok, vagy ami akár az előző évek intenzív fellépéssorozatát jelentette, mára a múltba tettem” – mondta Balázs Fecó.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top