Sztárok

Ezért a magyar üzletért rajong Ryan Gosling

A Szárnyas fejvadász folytatását nálunk forgató színész interjúja nem várt fordulatot vett, mikor előkerült egy doboz magyar édesség.

Ryan Gosling, aki családjával hónapokig Magyarországon élt, mivel itt forgatták a Szárnyas fejvadász 2049-et, a közelmúltban Návai Anikóval interjúzott. Návai a Szeretettel Hollywoodból című műsorban látta vendégül Goslingot, akinek a műsor egy pontján egy doboz édességet ajándékoz.

A sztár meglepődve reagál a kedves gesztusra, majd az adásból kivágott részben felteszi azt a kérdést, hogy “ez az Aldiból van?” Ezt követően Gosling elárulja, Magyarországi tartózkodásuk alatt nagyon rajongója lett az áruházláncnak: a közzétett videórészletben csak úgy áradozik a “nagyon erős” felhozatalú péksüteményekről és a boltban kapható édességekről. A beszélgetésből kiderült az is, hogy Gosling a nálunk töltött 5 hónap alatt szinte minden felvágottat kipróbált.

 

Olvass még többet Ryan Goslingról az NLCafé oldalán: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top