Sztárok

Így készül az esküvőre Szilágyi Áron

Szilágyi Áron jövőre összeházasodik a kedvesével. A pár már nagyon készül a nagy napra. Mindent tűvé tettek, hogy megtalálják a tökéletes gyűrűt.

Szilágyi Áron kétszeres olimpiai bajnok 2007 óta ismeri menyasszonyát, Szántó Beátát. Mivel korábban ő is vívott, tulajdonképpen a sportágon keresztül melegedtek össze az évek folyamán. Már régóta egy társaságba jártak, de igazából a londoni olimpia után találtak egymásra. A kardvívó legfőbb támaszának tartja menyasszonyát, aki mindenben támogatja őt.

“Nincs könnyű helyzetben a szerelmem, hiszen élsportolóként rengeteg az elfoglaltságom, szinte mindennap. Edzéseken, sokszor külföldi versenyeken kell részt vennem, ez pedig a közösen eltöltött szabadidőt csökkenti. Mivel ő is vívó volt, tudja, mivel jár ez az életforma, és mindenben támogat” – mondta el a budapesti olimpiáért kampányoló Szilágyi Áron.

A pár már nagyon készül a jövőre esedékes esküvőre, bár a tökéletes gyűrűt nem volt egyszerű megtalálni. “Régóta nézegetjük már a gyűrűket, a teljes hazai készletet végigböngésztük, de Betti egyikbe se szeretett bele igazán, ez pedig meghatározó pillanat. Boldogok vagyunk, hogy megtaláltuk az álomjegygyűrűt, ami elegáns, egyszerű és mégis lenyűgözően­ magával ragadó. Jövőre lesz a nagy nap, így lassan elkezdődnek az előkészületek, szeretnénk egy nagyon emlékezetes esküvőt. Izgatottan készülünk életünk legszebb pillanatára” – mesélte Szilágyi Áron a Blikknek.

Így készül az esküvőre Szilágyi Áron

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top