TV-sztárok

Érte hagyta el a családját Stohl András

Stohl András és új kedvese egy fővárosi színházban ismerkedtek meg. A harmincas éveiben járó nő ott dolgozott, de azóta már felmondott a teátrumban.

Tegnap bombaként robbant a hír, hogy Stohl András elhagyta a családját. Nyolc év után szakított két kisebb gyermekének édesanyjával, Ancsikával, és már egy másik nő oldalán boldog. A Blikk az is tudni véli, ki ő.

A lap információja szerint Stohl András és új kedvese egy fővárosi színházban ismerkedtek meg. Bár a fiatal, harmincas éveiben járó, gyermektelen nő civil, egy színház büféjében is dolgozott, ahol pár hónapja felmondott. Eleinte senki sem gyanakodott, hogy lenne köztük valami, ugyanis a színész gyakran bókol a nőknek. “Rengeteget beszélgettek a büfében, szinte senki mással nem is foglalkoztak. Az azonban már gyanús volt, hogy Stohl sokszor az előadása szüneteiben is kiment a nőhöz, csak hogy pár szót váltsanak” – mondta el a Blikknek egy neve elhallgatását kérő személy.

A lap kereste az érintett feleket is, de nem kívántak nyilatkozni.

Érte hagyta el a családját Stohl András

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top