Sztárok

Furcsa helyre költözött Pintér Tibor és szerelme, Bea

Pintér Tiborék furcsa helyszínt választottak az új, közös életükhöz, bár ha belegondolunk, talán nem is annyira... Megmutatták az új otthonukat, ami két istálló között van.

A pár a Kincsem Park ügetője mellé költözött. A helyszín furcsa választásnak tűnhet a szerelmi fészek kialakításához, de Pintér Tibornak és Beának mi sem természetesebb ennél, hiszen az igazgatónak helyben van a Lovas Színház, amit ő irányít, és immár szerelme is besegít mint marketinges – írja a Blikk. A közel száz négyzetméteres, felújítás alatt lévő ház két istálló között áll. 

“Van még mit csinosítgatni, hiányoznak a szegőlécek, a legnagyobb szívfájdalmam, hogy sütőnk még nincs, pedig imádok sütni. Egyelőre nem sok időnk van a ház berendezésére, de nagyon szeretjük ezt a helyet. Én hét évig laktam Hollywoodban, de ez korántsem jelenti azt, hogy távol áll tőlem ez a miliő.Gyerekkoromban tanyán éltem a szü­leimmel, világéletemben állatokkal voltam körülvéve” – mesélte Pintér Tibor szerelme, Bea.

Furcsa helyre költözött Pintér Tibor és szerelme, Bea

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top