Sztárok

Ezt a nőt szereti Zalatnay Cini lánya

Zalatnay Cini lánya, Niki már jó ideje Londonban él. Nemrégiben elárulta, egy jamaicai, színes bőrű lány a szerelme, akivel már édesanyja is találkozott. Cininek furcsa a szitu, de elfogadja lánya döntését.

Zalatnay Cini lánya, Niki négy hónapja él együtt a New York-i fekete bőrű lánnyal, a sors Londonban hozta össze őket. “Nem ez az első azonos nemű kapcsolatom, de mindig kínosan ügyeltem rá, hogy ne tudódjon ki: mindkét nemhez vonzódom” – mondta Niki, aki attól tartott, miatta édesanyjára néznek majd az emberek rossz szemmel.

Az énekesnő már megismerkedett lánya szerelmével. És azt is tudta, Niki biszexuális. Cini úgy érzi mindenkivel toleráns, “csak ez a tolerancia könnyebben működik az embernek idegenekkel vagy baráti körben, mint családon belül”. Meglepte lánya döntése, de elfogadta.

Ahogy Zalatnay Cini fogalmazott az AC Newsnak adott interjúban, neki is volt olyan kapcsolata, amit az édesanyja nem támogatott. De a között van különbség, amikor egy fiút tiltanak a lánytól és egy lányt a fiútól. “Egy lányt szerintem nem is lehet eltiltani a kiszemeltjétől… a mai világban ez már természetes.” Az énekesnőnek az a fontos, hogy lánya boldog legyen, és “teljesen mindegy nekem, hogy egy fiú vagy egy lány oldalán”.

Zalatnay Cini szerelmi életében is változás történt, ő ugyanis kibékült egykori férjével.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top